Mimar Sinan Anaokulu
Demir Kapı Mah. Velioğlu Cad. 1727 SK. No43 Bağcılar/İSTANBUL
İNSTAGRAM msabagcilar

VİZYON

Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda, çocukların tüm gelişim alanlarını destekleyici çalışmalar yaparak, insan gelişiminin en hızlı olduğu ve kritik dönemleri kapsadığı yılları en iyi şekilde değerlendirerek; mutlu, verimli ve kendini geliştiren bireyler için gerekli olan altyapıyı oluşturmak. Sevgi esas alınarak, paylaşma, güven, adalet anlayışı ile olumlu iletişim ortamında, eğitimi doğrudan yaşamın kendisi olarak kabul edip, planlı bir eğitim yaşamı düzenlemek ve çocuk-aile-okul-çevre işbirliği içinde uygulamak.

MİSYON

Biz Mimar Sinan Anaokulu olarak 36-66 aylık çocukların fiziksel, duygusal, zihinsel gelişimlerini sağlamak, yaparak yaşayarak öğrenme ortamlarını oluşturmak, onlara saygı, sevgi, işbirliği, sorumluluk, hoşgörü, yardımlaşma ve paylaşma gibi davranışları kazandırmayı vatan, millet, bayrak,Atatürk, aile ve insan sevgisini benimseyen, milli ve manevi değerlere bağlı, kendine güvenen, çevresiyle iyi iletişim kurabilen, hak ve sorumluluklarını bilen, saygılı ve kültürel çeşitlilik içinde hoş görülü bireyler olarak yetişmelerine temel hazırlayan bir okul öncesi eğitim kurumuyuz.

BAŞARILAR

2012-2013 eğitim öğretim yılında başvurduğumuz Beyaz Bayrak projesi kapsamında temiz okul, sağlıklı okul kriterlerini başarıyla uygulayarak Beyaz Bayrak aldık. 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılında Okulumuz, Türk Standartları Enstitüsü ve Milli Eğitim Bakanlığı işbirliği ile hazırlanan "Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi, Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Kılavuzu Belgelendirme Programı" kapsamında; Covid-19 Pandemi sürecinin başından itibaren gerekli hijyen koşullarını sağladığı ve önlemleri aldığı için, yapılan denetimler sonucunda "Okulum Temiz Belgesi" almaya hak kazanmıştır.
Öğretim Şekli :İkili Eğitim

İkili Eğitim

Sabahçı Grup : 08:00-12:30 Öğleci Grup : 13:00-17:30

Okul Servisi Yoktur.

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne yaklaşık 2,5 km dir.İl Milli Eğitim Müdürlüğüne yaklaşık olarak 20 km dir.

Demirkapı Mah.Velioğlu Cad.Deniz Sk.No:43 Bağcılar/İSTANBUL

Jimnastik, Halkoyunları

Bilimsel Etkinlikler

evrensel doğa bilimleri ve çocuk matematiği konusunda öğrencilerimizi somuttan soyuta doğru zihni melekelerini geliştimek için